Důležité termíny
Datum konání: 17. 5. 2025
Začátek registrace vzorků: 1.3.2025 – na systému soutěže viz: https://soutez.cech-pivo.cz/plzenskymazak
Ukončení registrace vzorků: 12. 5. 2025 v 13:00
Doručení vzorků přepravou nejdéle 15.5.2025 (odeslání nejdéle 12.5.2025)
Adresa pro zasílání vzorků:
Michal Roud (M+H)
Písecká 1307/19
32600 Plzeň
Adresa pro osobní odevzdání vzorků nejpozději do 15. 5. 2025 (pak až před soutěží):
Michal Roud (608 474 646)
Firma M+H
Písecká 1307/19
32600 Plzeň
Odevzdání vzorků na místě: V den soutěže 17. 5. 2025 do 10:00
Email: michal.roud@gmail.com
Tel: 608 474 646
Soutěžní kategorie:
Kategorie A Světlý ležák plzeňského typu (dle BJCP 3B) (Liga českého ležáku)
Kategorie B American Pale ALE (dle BJCP 18B)
Kategorie C Z plzeňských historek – zadaná receptura na základě historického „šuškání “ Václava Berky
Kategoria D Kyseláč – volný styl dle specifikace 8° – 12° vyjma mixferm a spontánní kvašení – s ovocem / bez ovoce, se soli/ bez soli, barva komplet dle možností RGB

Vzorky:
Potřebný počet lahví : 2x lahev 0,5l (0,3l)– 150kč/vzorek (výjimečně 2×0,7l)
Pro jednu kategorii možné přihlásit max 2 vzorky!
Program:
Seznam přednášek a diskuzí bude upřesněn později