cropped-20220623_2041280-1-scaled-1.jpg
DSC_2943
DSC_2567bw
402156625_24590077287243284_8218879077284783991_n
previous arrow
next arrow

Ročník 2025

Důležité termíny

Datum konání: 17. 5. 2025
Začátek registrace vzorků: 1.3.2025 – na systému soutěže viz: https://soutez.cech-pivo.cz/plzenskymazak
Ukončení registrace vzorků: 12. 5. 2025 v 13:00
Doručení vzorků přepravou nejdéle 15.5.2025 (odeslání nejdéle 12.5.2025)

Adresa pro zasílání vzorků:

Michal Roud (M+H)
Písecká 1307/19
32600 Plzeň


Adresa pro osobní odevzdání vzorků nejpozději do 15. 5. 2025 (pak až před soutěží):

Michal Roud (608 474 646)
Firma M+H
Písecká 1307/19
32600 Plzeň

Odevzdání vzorků na místě: V den soutěže 17. 5. 2025 do 10:00
Email: michal.roud@gmail.com
Tel: 608 474 646

Soutěžní kategorie:

Kategorie A Světlý ležák plzeňského typu (dle BJCP 3B) (Liga českého ležáku)

Kategorie B American Pale ALE (dle BJCP 18B)

Kategorie C Z plzeňských historek – zadaná receptura na základě historického „šuškání “ Václava Berky 

Kategoria D Kyseláč – volný styl dle specifikace 8° – 12° vyjma mixferm a spontánní kvašení – s ovocem / bez ovoce, se soli/ bez soli, barva komplet dle možností RGB

Vzorky:

Potřebný počet lahví : 2x lahev 0,5l (0,3l)– 150kč/vzorek (výjimečně 2×0,7l)
Pro jednu kategorii možné přihlásit max 2 vzorky!

Program:


Seznam přednášek a diskuzí bude upřesněn později